Κανόνες συμμετοχής

στην κοινότητα

Κανόνες για τη δημόσια συζήτηση

H Ομάδα της Ελληνικής Κοινότητας Joomla δημοσιεύει τους κανόνες που διέπουν τη δημόσια συζήτηση μέσω του facebook group. Οι κανόνες αυτοί έχουν εφαρμογή και σε κάθε άλλη δημόσια εκδήλωση της ελληνικής κοινότητας.

 

Μιλάμε Ελληνικά

Στην ομάδα οι συζητήσεις γίνονται στα ελληνικά και συνιστούμε να αποφεύγεται η χρήση των greeklish. Επίσης, μιλάμε ήρεμα, δε φωνάζουμε, δε γράφουμε κεφαλαία.

Είμαστε μια κοινότητα φίλων του Joomla, και όχι μόνο

  • Συμμετέχουμε όλοι σε αυτή την ομάδα, επειδή μας ενδιαφέρει / χρησιμοποιούμε το Joomla. 
  • Ψεύτικοι λογαριασμοί, ή διαφημιστικοί λογαριασμοί με εμπορική στόχευση δε θα γίνονται αποδεκτοί. 
  • Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε στις συζητήσεις μας τους προσωπικούς σας λογαριασμούς.

Συμπεριφορά που ταιριάζει στην κοινότητα μας

  • Στην ομάδα είμαστε όλοι καταδεκτικοί, δείχνουμε σεβασμό στους άλλους και συνεργαζόμαστε. Οι διαφωνίες είναι αποδεκτές, ωστόσο η ευγένεια είναι απαραίτητη.
  • Αποφεύγουμε υποτιμητικές εκφράσεις και συμπεριφορές, ειδικά όταν παραπέμπουν σε διακρίσεις ή παρενόχληση.
  • Συμμετέχουμε όσο πιο ενεργά και αυθεντικά μπορούμε, δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον.

Δεν αποδεχόμαστε

  • Κάθε συμπεριφορά που παραπέμπει σε εκφοβισμό, παρενόχληση, εξύβριση, διακρίσεις, εξευτελισμό και υποτίμηση οποιουδήποτε από τους συμμετέχοντες στην ομάδα αλλά και στις σχετικές δραστηριότητες, δεν είναι αποδεκτή.
  • Η παρενόχληση συμπεριλαμβάνει προσβλητικά σχόλια που σχετίζονται με το φύλο, τη φυλή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, τις ειδικές ανάγκες του ατόμου.

Πειρατικά Templates / Επεκτάσεις

Δεν εγκρίνουμε  αυτή την πρακτική στην ομάδα. Τέτοιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται, καθώς και όσοι τις αναρτούν απομακρύνονται, αφού προειδοποιηθούν. Όποιοι υποστηρίζουν τέτοιες πρακτικές θα απομακρύνονται, μετά από προειδοποίηση.

Όχι διαφημιστικά μηνύματα

Στην ομάδα γίνονται συζητήσεις για ενημέρωση, υποβολή ερωτημάτων και υποστήριξη. Διαφημιστικές καταχωρήσεις (με άμεσο ή έμμεσο τρόπο) θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Αναζήτηση συμβουλών και συστάσεων

  • Καμία ερώτηση ή απορία δεν είναι "χαζή" - και δεν ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε ό,τι πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει.
  • Όταν κάποιο μέλος υποβάλει μια ερώτηση για επέκταση / template / υπηρεσία σχετική με Joomla, μπορούμε να αναρτούμε σχετικές απαντήσεις και πληροφορίες. Οι απαντήσεις είναι προσωπικές απόψεις και η λύση που προτείνεται μπορεί να μην ταιριάζει στην περίπτωσή σας. Επίσης, συνιστούμε οι σύνδεσμοι στα σχόλια να αφορούν μόνο επεκτάσεις με άδεια χρήσης GPL.

Η ομάδα δεν είναι δικαστήριο

Σας παρακαλούμε να επιλύσετε τις εμπορικές / οικονομικές διαφορές σας αλλού. Κάθε σχετική ανάρτηση θα διαγράφεται.

Συντομεύσεις
Πρόσφατα Tutorials
Αναρτήσεις στο Blog

Το όνομα Joomla!™ και το λογότυπο χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με, ούτε υποστηρίζεται από, την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.
The Joomla!™ name and logo are used in the United States and other countries under limited license from Open Source Matters. joomla.gr is not associated with, nor endorsed by, Open Source Matters or the Joomla!™ Project.

Joomla.gr footer Logo

Δημιουργήθηκε με χρήση του Joomla! CMS

Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services  &  Easylogic &  upward Digital

Στείλτε μας email ή ακολουθήστε μας