Νέα για το Joomla

Ενημέρωση

Ενημέρωση

Πάρε μέρος στο Pizza, Bugs & Fun 2019

Pizza, Bugs & Fun 2019, το παγκόσμιο event του Joomla! #PBF19

Τι είναι το PBF19;

Καθώς το Joomla 4.0 είναι στον ορίζοντα η παγκόσμια κοινότητα σε προσκαλεί να συμμετάσχεις στη βελτίωση του τελικού προϊόντος βρίσκοντας και διορθώνοντας bugs, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνεις...την pizza σου! Στο "Pizza, Bugs & Fun" (PBF) έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος σε μία συνεργαστική και δημιουργική διαδικασία κατά την οποία θα γνωρίσεις τα μέλη του τοπικού Joomla User Group (JUG) και θα δημιουργήσεις δυνατές εμπειρίες μέσα από τη συνεισφορά σου σε μία παγκόσμια κοινότητα.

Πώς θα ανακαλύψω bugs;

Το Joomla 4 έχει ακόμη αρκετά από σφάλματα και βελτιώσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί, οπότε μην ανησυχείς, υπάρχει προκαθορισμένη εργασία που πρέπει να γίνει για να μπορέσουν να ενσωματωθούν στον πυρήνα του Joomla! Οι νέες λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο Joomla πρέπει πάντα να δοκιμαστούν πριν λάβουν τη θέση τους στην επίσημη έκδοση. Τις περισσότερες φορές χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά ώστε το Joomla! να γίνει καλύτερο!

Είναι το PBF ένας θεσμός;

Οι PBF εκδηλώσεις διεξάγονται παγκοσμίως για αρκετά χρόνια. Στις εκδηλώσεις αυτές όλοι μπορούν να μάθουν πώς να εκτελούν δοκιμές λογισμικού και να αναφέρουν bugs. Στα PBF, όλα τα εκκρεμή ζητήματα που ανακαλύπτονται εξετάζονται και διατίθενται για δημοσίευση. Ταυτόχρονα, οι χορηγοί εξασφαλίζουν ότι οι άνθρωποι δεν θα λιμοκτονήσουν ενώ εργάζονται.

Στις 19 Οκτωβρίου η παγκόσμια κοινότητα συγχρονίζεται

Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, σχεδιαστής γραφικών ή προγραμματιστής, είτε έχετε μια επιχείρηση ή μέρος μιας JUG, είτε είστε άνδρας ή γυναίκα, νέος ή ηλικιωμένος. Είμαστε ευτυχείς να υποδεχτούμε όλους όσους ήδη χρησιμοποιούν το Joomla! για δουλειά, για διασκέδαση ή μόνο θέλει να το γνωρίσει καλύτερα. Μόνο το ενδιαφέρον για το Joomla! μετράει. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ.

Τέλος, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλους τους ενθουσιώδεις χρήστες του Joomla, ανεξάρτητα από τις προηγούμενες γνώσεις τους, στο Joomla!. Είμαστε ευγνώμονες για οποιαδήποτε υποστήριξη! Η συμμετοχή είναι δωρεάν, καθώς και τα αναψυκτικά με την πίτσα.

Όσοι θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα που αφορούν το επερχόμενο PBF παρακαλούμε να μείνουν συντονισμένοι στα κανάλια της ελληνικής κοινότητας:

O Αχιλλέας Παπαγεωργίου, contact person του PBF 2019 για την Ελληνική Κοινότητα, μας είπε:

Στην Ελλάδα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πληθώρα εταιρειών και επαγγελματιών που έχουν βασίσει τις δραστηριότητες τους στο δημοφιλές CMS Joomla!. Στόχος της Ελληνικής κοινότητας, μετά και από το JoomlaTalks 2019 αποτελεί η επανενεργοποίηση όλων αυτών των διακεκριμένων και έμπειρων επαγγελματιών, καθώς και νέων που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από την ενασχόληση τους με την κοινότητα, με στόχο τη δημιουργία μίας δυναμικής κοινότητας που οι δραστηριότητές της θα έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο, τόσο για τη βελτίωση του αγαπημένου μας Joomla! όσο και για την προώθηση και ενδυνάμωση του Ελεύθερου Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα. Σας περιμένουμε!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic