Νέα για το Joomla

Ενημέρωση

Ενημέρωση

Gantry Framework: παρουσίαση και συζήτηση

Τα template frameworks αποτελούν μια εδραιωμένη πραγματικότητα στο χώρο του Joomla, δίνοντας τη δυνατότητα να δημιουργηθεί με σχετική ευκολία μια δυναμική ιστοσελίδα. Ένα από τα δημοφιλή joomla (και όχι μόνο) template frameworks είναι το gantry, που βρίσκεται στην έκδοση 5. Θα το παρουσιάσουμε και θα συζητήσουμε για αυτό στο Joomla Talks online meetup #5, την Παρασκευή, 5 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα.

Τα Joomla Talks Online Meetups οργανώνονται από το JUG Athens, που στη σελίδα του στο Meetup μπορείτε να εγγραφείτε και να δηλώσετε συμμετοχή. Οι διαδικτυακές συναντήσεις της ελληνικής κοινότητας ξεκίνησαν τον Απρίλιο και, ως σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 4 τέτοιες συναντήσεις, μέσω της πλατφόρμας του zoom,  που είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία, με ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες και διάθεση για συνέχεια.

Οι συναντήσεις αυτές, ένας νέος τρόπος επικοινωνίας για να να έρθουμε σε επαφή με φίλους και συνεργάτες, νέους και παλιούς, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε. Έχουν μόνιμο χαρακτήρα, και να αποτελέσουν μια σταθερά στη λειτουργία της ελληνικής κοινότητας του Joomla. Τα Joomla Talks Online Meetups πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα, κάθε δεύτερη Παρασκευή το απόγευμα, στις 7.

Προγραμματίσαμε λοιπόν την Παρασκευή, 5 Ιουνίου, στις 7, την πέμπτη συνάντησή μας, με θέμα συζήτησης στο Gantry Template Framework, ένα από τα δημοφιλλή template frameworks που υπάρχουν διαθέσιμα για το Joomla.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι συζητήσεις πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του zoom, η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ο καθένας / καθεμία μπορεί να συμμετάσχει χωρίς κανένα περιορισμό στη συζήτηση. Η συζήτηση μεταδίδεται, σε πραγματικό χρόνο, και από το κανάλι μας στο youtube, όπου η συμμετοχή όποιου παρακολουθεί είναι περιορισμένη στην υποβολή σχολίων και ερωτημάτων.

Δηλώστε συμμετοχή και συνδεθείτε εδώ.

Θέλεις να μας προτείνεις θέματα προς συζήτηση για τα επόμενα Joomla Talks Online Meetups; Περιμένουμε την ιδέα σου εδώ.

Θέλεις να παρακολουθήσεις βίντεο από τις προηγούμενες συζητήσεις; Αναζήτησέ τα εδώ.

Φυσικά, ζωντανά είναι και τα υπόλοιπα κανάλια επικοινωνίας της ελληνικής κοινότητας.

Πού μπορώ να ενημερωθώ για τις δράσεις της ελληνικής κοινότητας του joomla;

Θέλεις να συμμετάσχεις πιο ενεργά στην ελληνική κοινότητα του Joomla; Επικοινώνησε μαζί μας.

Τέλος, μην ξεχνάμε πως όταν η φάση της κοινωνικής αποστασιοποίησης περάσει, θα είμαστε όλοι μαζί, στο συνέδριο της ελληνικής κοινότητας JoomlaTalks 2020, στις 3 Οκτωβρίου 2020, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Χορηγοί Συνεδρίου JoomlaTalks 2020

Χρυσοί Χορηγοί

onscreen
akeeba

Ασημένιοι Χορηγοί

tassos
iphost
Client 1

Χάλκινοι Χορηγοί

upward
e-base
web-expert
easylogic
Client 1
Client 1

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic