Νέα για το Joomla

Ενημέρωση

Ενημέρωση

JAB20: από τη Λισαβόνα στο Youtube

Μετά το διάλειμμα του 2019, τo ότι θα πραγματοποιηθεί και πάλι το 2020 ένα JandBeyond, το διεθνές συνέδριο για το Joomla, ήταν μια ευχάριστη είδηση.

Η οργανωτική ομάδα δημοσίευσε μια ιστοσελίδα με νέο σχεδιασμό και άρχισε να δέχεται προτάσεις για παρουσιάσεις και ομιλίες, και ήταν στη μέση της προετοιμασίας της διοργάνωσης στη Λισαβόνα όταν ξέσπασε η κρίση του COVID-19.

Η οργανωτές παρακολούθησαν απο κοντά τις εξελίξεις, και, μετά από μερικές εβδομάδες είχε γίνει καθαρό ότι ένα συνέδριο με φυσική παρουσία θα ήταν ένα πολύ, πολύ μεγάλο ρίσκο. Οδηγηθήκαμε έτσι στην απόφαση να ακυρώσουμε τη διεξαγωγή του JAB 2020.

Άλλωστε, όλες οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί την άνοιξη, όπως το JoomlaDay Austria 2020, το JoomlaDay France 2020 και το JoomlaTalks 2020, επίσης ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν. Μιας και οι ομιλητές ήταν ήδη έτοιμοι, στη θέση τους οργανώθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις ένα ημερήσιο streaming session, με μεγάλη επιτυχία. Αυτό το γεγονός κινητοποίησε τους οργανωτές του JAB και μας οδήγησε στην απόφαση να διαθέσουμε μια online εκδοχή του J&Beyond.

Εχοντας στο μυαλό το παγκόσμιο κοινό του JAB, θα οργανώσουμε ένα 24ωρο non-stop stream, δίνοντας τη ευκαρία σε κάθε Joomler από παντού, άσχετα από την timezone που βρίσκεται, να παρακολουθήσει. Μπορείτε να κάνετε μια παρουσίαση, να μας υποστηρίξετε με μια χορηγία λη απλά να παρακολουθήσετε το event και τις συνεδρίες του.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 00:00 UTC στις 30 Μαϊου 2020 και θα διαρκέσει 24 ώρες. Θα μεταδίδουμε ζωντανά το event στο YouTube.

Αν θέλετε να κάνετε μια παρουσίαση, χρειάζεται να έχετε τη δυνατότητα διαμοιρασμού της οθόνης καινα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρόφωνο. Μη διστάσετε να υποβάλλετε την παρουσίασή σας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε πώς θα λειτουργήσει αυτό το πείραμα και με ανυπομονησία περιμένουμε να συναντηθούμε μαζί σας online.

Μείνετε ασφαλείς.

Update: Ολόκληρο το πρόγραμμα του JAB Online Edition εδώ.

Θέλεις να συμμετάσχεις πιο ενεργά στην ελληνική κοινότητα του Joomla; Επικοινώνησε μαζί μας.

Αρχικό κείμενο στο magazine.joomla.org

Απόδοση στα ελληνικά:  Άρης Ντάτσης

 

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic