Νέα για το Joomla

Ενημέρωση

Ενημέρωση

H ελληνική μετάφραση για την έκδοση Joomla 4

Ο επίσημος λογαριασμός του Joomla! έχει μεταφερθεί στη νέα πλατφόρμα Crowdin Enterprise μαζί με όλες της μεταφράσεις του joomla core, στον ιστότοπο Crowdin., https://joomla.crowdin.com

Η μετάφραση στα ελληνικά, τόσο του δημόσιου τμήματος όσο και της διαχείρισης της έκδοσης 4 βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ολοκλήρωσής της.

Η βοήθεια των μελών και μη της ελληνικής κοινότητας ή των φίλων του Joomla είναι αναγκαία, ώστε η εργασία να ολοκληρωθεί, και οι ελληνικές ιστοσελίδες joomla! να έχουν πλήρη ελληνική λειτουργικότητα, με την κυκλοφορία του Joomla 4. Στην προσπάθεια αυτή χωρούν όλοι όσοι έχουν το χρόνο και τη διάθεση να προσφέρουν.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ανοιξετε την διεύθυνση στο https://joomla.crowdin.com/ και να επιλέξετε πάνω δεξιά, για να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό.

Τα ελληνικά της εφαρμογής είναι εδώ: https://joomla.crowdin.com/cms/el και η μετάφραση έχει ήδη ολοκληρωθεί, σε ποσοστό 82%.

Το Joomla, σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα, είναι ένα community driven project, βασίζεται στην κοινότητα των χρηστών της εφαρμογής και στην εθελοντική συμμετοχή τους σε δράσεις που την αφορούν, την υποστηρίζουν και την προωθούν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

 

Το Joomla! είναι ένα community driven project, και δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τη δική μας συνεισφορά.

Πού μπορώ να ενημερωθώ για τις δράσεις της ελληνικής κοινότητας του joomla;

Θέλεις να συμμετάσχεις πιο ενεργά στην ελληνική κοινότητα του Joomla; Επικοινώνησε μαζί μας.

 

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic