Νέα για το Joomla

Ενημέρωση

Ενημέρωση

Bugs and Fun @Home

To Τμήμα Παραγωγής του Joomla με χαρά ανακοινώνει τη διενέργεια του Bugs and Fun @home. Μια συνάντηση κάθε εβδομάδα, όπου μπορούμε να κάνουμε το Joomla καλύτερο, να μοιραστούμε και να μάθουμε.

Βρίσκόμαστε στο σπίτι, για να είμαστε ασφαλείς και με την ευκαιρία της επιτυχίας της πρώτης συνάντησης, αποφασίσαμε την πραγματοποίησή της κάθε εβδομάδα, κάθε Σάββατο από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας), διερευνώντας παράλληλα τη δυνατότητα επέκτασης του χρονικού περιθωρίου, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή και από άλλες γεωγραφικές περιοχές.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συναντήσετε μέσω διαδικτύου, άλλους χρήστες του Joomla. Να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε το Joomla 4 πραγματικότητα μεταφράζοντας την τεκμηρίωση στη γλώσσα μας, γράφοντας κομμάτια της τεκμηρίωσης ή ελέγχοντας διορθώσεις του κώδικα με τη χρήση του patch tester. Δεν το έχετε ξανακάνει; Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Θα υπάρχουν Joomlers στα chat rooms έτοιμοι να βοηθήσουν και να σας δείξουν πώς μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς.

Υπάρχει διαθέσιμο ένα Google Sheet με ένα:

  • Explorer tab για βοήθεια στην Τεκμηρίωση και τη Μετάφραση.
  • Adventurer tab για όσους μπορούν να κάνουν έλεγχο.
  • Conquerer tab για όσους θαραλλέους θελήσουν να κάνουν κάποια pull requests.
  • Resources tab με το σημείο συνάντησης και μια συνεχώς διερυνόμενη λίστα από χρήσιμες πληροφορίες / πηγές.

Η ιδέα είναι να γίνεται αυτή η συνάντηση Σάββατο, ώστε αν έχετε χρόνο, να υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσετε -όποιος το θέλει- και την υπόλοιπη εβδομάδα. Την Παρασκευή θα ελέγχουμε πού έχουμε φτάσει και θα προσθέτουμε νέα καθήκοντα και δουλειές που πρέπει να γίνουν. 

Το βασικό κανάλι δικτύωσης είναι στο RingCentral, Bugs & Fun @Home . Όποιος θέλει, μπορεί να ζητήσει στο contact@joomla.gr να του σταλεί μια πρόσκληση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να συνδεθείτε στο chat στο google meet room https://meet.google.com/ywv-ncoj-ubk να ρωτήσετε και να πάρετε βοήθεια, ώστε να συμβάλλετε στο να έρθει πιο κοντά μας το Joomla 4.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον  philip.walton@community.joomla.org για κάθε πληροφορία.

Σας περιμένουμε το Σάββατο!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic